Küre TV iPad hediye ediyor

Yayına başladığı günden bu yana sizlerin büyük beğenisini kazanan yeni İnternet TV Platformu Küre TV, kullanıcılarına Türkiye'de henüz satışa çıkmayan iPad tablet bilgisayar hediye ediyor.
Türkiye'de televizyon ve radyo yayınlarını iPad uyumlu hale getiren ilk site olan Küre TV, bunu kullanıcılarına iPad hediye ederek kutluyor. iPad de dahil olmak üzere mobil cihazlardan m.kure.tv adresine giren kullanıcılar, sitede sunulan videolara istedikleri zaman ve istedikleri yerde ulaşabiliyorlar.

Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde yayınlanan programları ve canlı yayınları yüksek kaliteyle dijital ortamda hizmetinize sunan kure.tv web sitesi şimdi size videoları iPad üzerinden izleme fırsatı sunuyor. www.kure.tv adresinden siteye üye olan her 20 bininci kişiye çekilişsiz - kurasız iPad hediye edilecek. Türkiye'de henüz satışa çıkmayan, ABD'de piyasaya çıkmasıyla da teknoloji meraklılarının ilgisini kazanan, büyük boy bir bloknot ölçülerinde ve kalınlığı sadece 1 cm'den biraz fazla olan iPad'inizle internet erişimi sağlayabilir, cihazınızı video ve oyun konsolu olarak kullanabilirsiniz. www.kure.tv 'den yapacağınız kısa bir üyelik işleminin ardından hem iPad sahibi olma fırsatı yakalacak, hem de sitedeki videoları en yüksek çözünürlükte seyredebileceksiniz.

Küre TV iPad hediye ediyor Küre TV iPad hediye ediyor Reviewed by admin on Mayıs 25, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.