AdresGezgini Vuvuzela Kampanyası



Adresgezgini 2010 FIFA Güney Afrika Dünya Kupası’nın sembolü olan ve birçok insan tarafından merak konusu haline gelen Vuvuzela’yı kazandırmak için yeni bir kampanya sunuyor.
Kullanıcıların tek yapması gereken AdresGezgini FriendFeed ve Facebook hesaplarına üye olarak hafta içi her gün 10:00 - 10:30 saatleri arasında bugüne kadar yapılmış dünya kupaları ile ilgili yayınlanacak olan bir soruya doğru yanıtı veren ilk kişi olmak!
Örnek Soru: Son Dünya Kupası şampiyonu kimdir? (İtalya)

Her gün 2 Kişiye Vuvuzela!
AdresGezgini FriendFeed ve Facebook hesapları üyelerine, 23 Haziran-06 Temmuz 2010 tarihleri arasında hafta içi her gün 10:00 – 10:30 saatleri arasında yayınlanacak bir soruya doğru yanıtı veren ilk kişi Vuvuzela kazanacak! Bunun için yapmanız gerekenler çok basit!
Facebook soruları için,
1) AdresGezgini Facebook Sayfası’na üye olun!
2) Hafta içi her gün saat 10:00-10:30 saatleri arasında AdresGezgini Facebook Sayfası’nı takip edin!
3) Facebook sayfasında, 10:00- 10:30 saatleri arasında rastgele yayınlanacak olan soruya doğru yanıtı veren ilk kişi olun ve Vuvuzela’yı kapın!

FriendFeed soruları için,
1) AdresGezgini FriendFeed hesabına üye olun!
2) Hafta içi her gün 10:00-10:30 saatleri arasında AdresGezgini FriendFeed sayfasını takip edin! 3) FriendFeed sayfasında, 10:00- 10:30 saatleri arasında rastgele yayınlanacak olan soruya doğru yanıtı veren ilk kişi olun ve Vuvuzela’yı kapın!

Katılım Şartları
1) AdresGezgini FriendFeed ve Facebook hesaplarına üye olmak
2) Hafta içi her gün 10:00 10:30 saatleri arasında yayınlanacak olan soruları takip etmek ve bu sorulara doğru yanıtı veren ilk kişi olmak.
3) Soruya doğru yanıtı veren anonim hesap kullanıcılarının (takma isimli kullanıcıların) gerçek ad ve soyadlarını e-mail yolu ile AdresGezgini kurumsal e-posta hesabına göndermeyi kabul etmiş olması gerekmektedir. Kazanan katılımcıların Vuvuzela hediyeleri gerçek ad-soyadları ve adreslerine kargo yoluyla gönderilecektir. Her kullanıcı bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Aynı isimle tekrar kazanan birisi olduğu takdirde hediye bir sonraki doğru cevabı veren kişiye verilecektir.
AdresGezgini Vuvuzela Kampanyası AdresGezgini Vuvuzela Kampanyası Reviewed by admin on Haziran 28, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.