Amerika'daki tanıdığınız: Citi Globeshopper

Türkiyedeki vergilerin fazla olması, aracı firmaların komisyon oranlarının fazlalığı vb. nedenlerle birçoğumuz özellikle elektronik ürün alırken yurt dışındaki tanıdıklarımızdan Türkiye'ye gelirken ihtiyacımız olan ürünleri getirmelerini rica ederiz.
Tanıdıklarımız bu tarz isteklerle çok fazla karşılaştıkları için de hem onların bagajlarına ek yük bindirmiş olur hem de kimi zaman bavullarında yer kalmaması nedeniyle istediğimiz ürünü alamayız. Ayrıca ürüne kavuşabilmek için onca zaman beklemek zorunda kalmamız da cabası...
Citibank kredi kartlarına sahip herkesin Amerikadaki alışverişleri için kullanabileceği bu hizmette sistem şöyle işliyor.
Amerikadaki tüm internet sitelerinden yaptığınız alışverişlerde adres olarak Citi Globeshop'tan sizin için oluşturulmuş adresi yazıyorsunuz. Aldığınız ürün bu adrese gönderiliyor ve Citi Globeshop da sizin için ürünü Türkiye'deki adresinize gönderiyor. Ayrıca isterseniz alışverişlerinizde aldığınız ürünleri bekleterek birkaç ürünü birden Türkiye adresinize gönbderip kargo masraflarınızdan tasarruf da edebiliyorsunuz.
Ayrıntılı bilgi;
Globeshopper | www.globeshopperturkey.com
Amerika'daki tanıdığınız: Citi Globeshopper Amerika'daki tanıdığınız: Citi Globeshopper Reviewed by admin on Ağustos 27, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.