Yuva Maya’lı Lezzet Sırları tarif yarışması başlıyor

Mükemmel kalitesi ile hamur işlerinde en güzel sonucu almanızı sağlayan Yuva Maya, tüm hamur işi ustalarını ve özgün tariflerini bekliyor...
Her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Yuva Maya’lı Lezzet Sırları tarif yarışması için hazırlanmaya başlamanın vakti geldi. Lezzetli ve özgün tariflerin katılımı ile gerçekleşecek bu eğlenceli yarışmamıza katılarak hem çeşitli hediyeler kazanma fırsatı yakalayın hem de Yuva Maya tarafından hazırlanan ve tüm Türkiye’ye dağıtılan Lezzet Sırları tarif kitapçığı serisinde tarifinizin yer almasına hak kazanın. Böylece tarifleriniz herkese ulaşsın.

30 Ağustos 2010 tarihinde sonlanacak bu yarışmada, kazananlar uzman juri tarafından yapılacak detaylı değerlendirmeler sonucu belirlenecek ve kendilerine posta veya telefon yoluyla ulaşılacaktır. Dereceye girenlerin hediyeleri Özmaya San. A.Ş yetkilileri tarafından yarışmacıların ikamet ettikleri adreslere teslim edilecektir.

Nasıl Katılacaksınız?
POSTA YOLUYLA;
Yuva Yaş Maya , Yuva Instant Kuru Maya, Yuva Aktif Kuru Maya ürünlerinden herhangi birini kullanarak hazırladığınız tariflerinizi en geç 30 Ağustos 2010 tarihine kadar, 4 adet Yuva Maya boş ambalajı ve satış fişiyle birlikte “Eski Adana Yolu Üzeri PK.50 01960 Ceyhan/Adana” adresine göndermeniz yeterli.
Tariflerinizi posta yoluyla gönderirken aşağıdaki bilgileri göndermeyi sakın unutmayın.
Ad-Soyad, Doğum Tarihi ve Yeri, Adres, Ev veya Cep Telefonu, E-posta adresi, Tarifin Özgün Adı, Kullanılan Malzemeler, Tarifin Yapılışı

WEB SİTESİNİ KULLANARAK;
Yuva Yaş Maya, Yuva Instant Kuru Maya, Yuva Aktif Kuru Maya ürünlerinden herhangi birini kullanarak hazırladığınız tarifinizin, kullandığınız Yuva Maya ürünü ile birlikte fotoğrafını çekip en geç 30 Ağustos 2010 tarihine kadar www.yuvamaya.com.tr adresini kullanarak anasayfada yer alan “Tarifinizi Ekleyin, Hünerinizi Gösterin!” bölümünden veya Tarifler kısmında yer alan “Tarif Ekleyin” kısmından göndermeniz yeterli. Tarifinizi gönderirken Tarif Adı kısmına “LS” yazmanız gerekmektedir.

Örnek:
Tarifin Adı: LS-Açma
Tariflerinizi web sitesi üzerinden göndermeden önce siteye üye olmayı ve üye formunu eksiksiz doldurmayı sakın unutmayın.

Neler Kazanacaksınız?
1. yePhilips LCD TV
2.ye Tefal Mikrodalga Fırın
3.ye Rowenta Su Filtreli Süpürge
4.ye Tefal Ekmek Yapma Makinesi
5.ye Tefal Ütü
6-10.ya Tefal Ekmek Kızartma Mak. hediye
Yuva Maya’lı Lezzet Sırları tarif yarışması başlıyor Yuva Maya’lı Lezzet Sırları tarif yarışması başlıyor Reviewed by admin on Ağustos 08, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.