Kadınlararasi.com'dan güzelleştiren kampanya

Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center sizler için Kasım ayında mükemmel hediyeler veriyor. 2010′ un bu son aylarında kilo vermek mi istiyorsunuz, bakımlı bir cilde mi sahip olmak istiyorsunuz işte hediye seçenekleri.
Mediest Cerrahi ve Medikal Estetik Center’ ın uzmanları tarafından uygulanacak bu hediyelerden nasıl faydalanacaksınız?

*1 Kişiye Zayıflama İçin Multiwell
Bölgesel zayıflama sistemi olan Multiwell; iğneli uygulamalardan korkanlar, liposuction yaptıracak kadar ileri bir yağ birikimi olmayan ama sporla da eritemeyenler için ideal bir yöntem… Üstelik Multiwell ile incelirken bir yandan da sıkılaşma elde edeceksiniz.

*1 KişiyeCilt Yenilemesi İçin Jetpeel
Basınçlı hava ile cilde su (serumfizyolojik) uygulaması anlamına gelen Jetpeel ile; yaşın getirdiği cilt deformasyonlarından, güneş lekelerinden, sivilce ve akne izlerinden kurtulacak ve cildinizde derinlemesine temizlik hissedeceksiniz.

*1 Kişiye Yüz ve Dekolte Bölgesi Bakımı İçin Lymphobiony
Ciltte derinlemesine bir yenilenme ve canlanma elde etmeyi sağlayan Lymphobiony, ciltten toksinlerin atılımını ve cildin sıkılaştırılmasını gerçekleştiriyor. Yüz ve boyun bölgesinde derinlemesine etki yapan uygulama anında, gözle görülür, kalıcı sonuçlar yaratıyor. Cildin yaşlanma sürecini Lymphobiony ile yavaşlatabilirsiniz.

http://www.kadinlararasi.com/0_guncel/guzellesin
Kadınlararasi.com'dan güzelleştiren kampanya Kadınlararasi.com'dan güzelleştiren kampanya Reviewed by admin on Kasım 07, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.