Muhteşem Yüzyıl Dizisi için Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması


Ödüller: Birinciye 30 TL, ikinciye 20 TL değerinde Hepsiburada.com Hediye Çeki.
Son katılım 26 Mart 2011

Muhteşem Süleyman, Hürrem Sultan, ya da bir başka Muhteşem Yüzyıl dizisi karakterinin ağzından en güzel aşk, entrika sözlerini yaz, yarışmamıza katıl, hepsiburada.com hediye çeki kazanma şansını yakala.

Kanuni Sultan Süleyman, yani "Muhteşem Süleyman"ın aşklarını ve zaferlerini anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisi aşk sahneleri ve entrikalarıyla hüküm sürmeye devam ediyor.
Dizideki karakterlerin birbirlerine söyledikleri aşk, öfke, kin, entrika dolu sözler şan, güç, ve aşk peşinde koşan insanların sergiledikleri tutumların bugün için de pek değişmediğini gösteriyor.
İşte Valide Sultan ve Hürrem'in laf cambazlıklarından bir örnek:

Valide Sultan: Sen Süleyman'ın malısın
Hürrem Sultan: Ben kimsenin malı değilim.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden muhteşem Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması

Yarışmamızın konusu Muhteşem Yüzyıl. Diziden akılda kalan sözleri, ya da senin aklına gelen ve Kanuni, Hürrem, Valide Sultan şöyle dese süper olurdu dediğin replikleri yazarak yarışmamıza katılabilirsin.

Ya da istersen Muhteşem Yüzyıl karakterlerini günümüze taşıyabilir, kendi sahnelerini yaratabilirsin.

Muhteşem Süleyman bugün yaşasaydı blogunda Hürrem'e aşkını hangi sözlerle ifade ederdi?
Hürrem Sultan Muhteşem Süleyman'a aşkı ya da entrikaları hakkında Facebook'ta nasıl bir durum mesajı paylaşırdı?
Valide Sultan öfkesini twitter'da nasıl kusardı?

Muhteşem Yüzyıl için Muhteşem Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması paylaşımıyla en çok oy alıp birinci gelen üyemize 30 TL, ikinci gelen üyemize 20 TL değerinde hepsiburada.com hediye çekini ödül olarak veriyoruz. Son katılım 26 Mart 2011

İster iki karakterin karşılıklı diyaloğunu yaz, ister tek bir karakterin sözlerini. Yarışma paylaşımlarını yazarken sözleri söyleyen karakterin ya da karakterlerin isimlerini de yazmayı unutma (yukarıdaki Valide-Hürrem örneğinde olduğu gibi).

http://www.kizlarsoruyor.com/yarismalar/muhtesem-yuzyil-ask-sozleri/
Muhteşem Yüzyıl Dizisi için Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması Muhteşem Yüzyıl Dizisi için Entrika ve Aşk Sözleri Yarışması Reviewed by admin on Mart 09, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.