Can bebe - Bebek odası yarışması

Canbebe Bebek Bakım Odalarında fotoğraf çektirerek katılacakları Canbebe Facebook yarışmasında ilk sırayı alan kişiler hediyeler kazanıyor!

Türkiye genelinde seçkin alışveriş merkezlerinde ve hastanelerde bulunan Canbebe Bebek Bakım Odaları, annelerin ev dışında da evlerinin konforunda bebeklerine bakmalarına olanak sağlıyor.

Canbebe tarafından düzenlenen son Facebook yarışmasında, Canbebe Bebek Bakım Odalarında Canbebe logosu ile fotoğraf çektiren kişiler bu fotoğrafları yükleyerek yarışmaya katılabiliyorlar.

Yarışmada toplanan puanlara göre ilk sırayı alan kişi Boyner’den 150 TL değerinde hediye çeki kazanırken, ikinci sırayı alan kişi Canbebe’nin online alışveriş mağazası olan http://www.bebekbezim.com/ sitesinden istediği üründe kullanabileceği 100 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Üçüncü olan kişi ise Canbebe Hediye Sepeti ödülünün sahibi olacak.

Ayrıca yarışmada alınan puanlardan bağımsız olarak, Canbebe tarafından juri seçimi ile en beğenilen 3 fotoğrafın sahibi de Canbebe ürünlerinden oluşan Hediye Sepeti ile ödüllendirilecek.

http://www.facebook.com/canbebe
Can bebe - Bebek odası yarışması Can bebe - Bebek odası yarışması Reviewed by admin on Kasım 28, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.