Tatil fırsatları sitesi GününTatili.Com’dan Yılbaşı Sürprizi

GününTatili.Com’un Facebook sayfasını beğenen ve yarışma formunu doldurarak gönderen hayranlar, Crowne Plaza Antalya’da yılbaşı tatilini kazanma şansı elde edecek. Şanslı bir çift, 31 Aralık gecesi konaklamaya ek olarak özel Gala Yemeği ile başlayacak seçkin bir yılbaşı programına katılabilecek. ELNUR’un sahne alacağı gecede, oryantal show ve DJ Uğur gibi sürpriz isimler de yer alacak.

Türk tatilcilere %50’ye varan indirim oranları ve en uygun fırsat garantisiyle güvenilir ve kaliteli tatil alternatifleri sunan tatil fırsatları sitesi http://www.gununtatili.com/, hayranlarını müthiş bir yılbaşı hediyesiyle buluşturuyor.

GününTatili.Com’un Facebook sayfasını (www.facebook.com/GununTatili) beğenip, bu sayfada bulunan formu doldurarak gönderen herkes yarışmaya katılabiliyor. Yarışmacılardan formdaki soruyu cevaplamaları ve oy toplamaları isteniyor. Arkadaşını davet ederek en çok oyu almayı başaran kişi ise bu muhteşem yılbaşı tatilini kazanacak.
Yılbaşında Crowne Plaza Antalya’da konaklayacak talihli çift, aynı zamanda limitsiz içkili özel Gala Yemeği’ne katılacak. Yemeğin ardından Elnur konseri, oryantal dans şovu ve DJ Uğur’un gösterisini izleme şansı elde edecek. Ertesi sabah ücretsiz brunch keyfini yaşayacak olan talihliler, eşsiz bir yılbaşı deneyimi yaşayarak 2012’ye girecek.

Günün Tatili Nisan ayındaki lansmanında gerçekleştirdiği kampanyada da, 1’er çifti Mardan Palace, Gloria Serenity Resort, Rixos Premium Bodrum ve Otium Eco Club Side’de konaklatmıştı.

Günün Tatili Facebook Yarışması 25 Aralık 2011 tarihinde son bulacak ve kazanan kişi Facebook sayfasında duyurulacak.
Tatil fırsatları sitesi GününTatili.Com’dan Yılbaşı Sürprizi Tatil fırsatları sitesi GününTatili.Com’dan Yılbaşı Sürprizi Reviewed by admin on Aralık 06, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.