Pijama.com.tr'den 3 üyemize pijama takımı hediye

İnternetten alışveriş yapmak istediğinizde yüzlerce farklı ürün arasında aklınız karışıyor mu? Örneğin pijama almak istediğiniz bir sitede aynı zamanda iPhone da satılıyor olması genellikle müşterilerin işini zorlaştıran bir durum. Yurt dışında belirli konularda özelleşmiş sitelerin sayısı gün geçtikçe artıyor.
Gerek tasarımı, gerek ürün çeşitliliği ile http://www.pijama.com.tr/ Türkiye'deki ürün bazında özelleşmiş sitelerin en iyi örneklerinden biri. Sitede onlarca çeşit pijama, gecelik ve iç çamaşırından dilediğinizi seçebilir, dünyaca ünlü markalara indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

http://www.pijama.com.tr/ 'nin şimdi sizlere bir sürprizi var. 31 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında aşağıdaki işlemlerden dilediğiniz bir tanesini ya da hepsini yerine getirin çekiliş sonunda pijama kazanacak 3 kişiden biri siz olun.

* http://www.pijama.com.tr/ sitesine üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* http://www.facebook.com/pijama.com.tr adresindeki facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* https://twitter.com/pijama_com_tr adresineki twitter hesabını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* blogunuzda http://www.pijama.com.tr/ 'yi anlatan kısa bir tanıtım yazısı yazmak (3 çekiliş hakkı)

Yukarıdaki işlemlerden yerine getirdiklerinizi (üye adınız / facebook profil linkiniz / twitter profil linkiniz / blogunuzdaki yazının linki ile birlikte) pijama@hergunkampanya.com adresine gönderin çekilişe katılın.
Pijama.com.tr'den 3 üyemize pijama takımı hediye Pijama.com.tr'den 3 üyemize pijama takımı hediye Reviewed by admin on Ocak 31, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.