Cazın ruhunu yansıtan fotoğraflar

Garanti Caz Yeşili coşkusu, sosyal medyada da tüm hızıyla sürüyor. Popüler fotoğraf paylaşım ağı Instagram üzerinde başlatılan InstaCaz projesiyle, her hafta “cazın ruhunu en iyi anlatan” fotoğrafları çeken 5 kişi ödüllendiriliyor. InstaCaz Jürisi tarafından seçilen 5 kişi, kampanya süresince her hafta İstanbul Caz Festivali konserlerine çift kişilik davetiye kazanıyor.
Kullanıcılar, 13 Temmuz Cuma gününe kadar oynamaya devam edebilecekleri uygulamada, çektikleri fotoğrafları #cazyesili ve #cazyeşili etiketiyle Instagram üzerinden paylaşabiliyor. Paylaşılan fotoğraflara, Facebook’ta https://www.facebook.com/garanticazyesili adresi üzerinden de ulaşılabiliyor. Uygulamaya katılan tüm kullanıcılar,diledikleri kadar fotoğraf ekleyebiliyor, arkadaşlarının fotoğraflarını beğenerek ya da paylaşarak onlara destek verebiliyor. Özellikle Facebook üzerinden oyuna katılan kullanıcılar, herhangi bir fotoğraf yüklemese de sadece yüklenen fotoğrafları beğenme ve paylaşma hakkına da sahip oluyor.
InstaCaz uygulamasında başvurular, her cuma saat 16:00’da sona eriyor. Garanti Caz Yeşili sponsorluğunda ve IKSV tarafından düzenlenen 19. İstanbul Caz Festivali kapsamındaki konserlere çift kişilik bedava konser bileti kazanan şanslı katılımcılar, saat 19:00’da Facebook’tan ilan ediliyor.
Cazın ruhunu yansıtan fotoğraflar Cazın ruhunu yansıtan fotoğraflar Reviewed by admin on Temmuz 05, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.