Mavi’den yepyeni bir tişört tasarım yarışması

Mavi, “Şehrine Tasarla” dijital tasarım yarışmasıyla, herkesi hayalindeki İstanbul, Ankara ve İzmir tişörtünü tasarlamaya davet ediyor. www.facebook.com/sehrinetasarla adresinde başlayan yarışma, şehrine tutkuyla bağlı olanlara kendi şehir tişörtlerini tasarlama fırsatı sunuyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler, tasarımlarını 23 Eylül’e kadar siteye yükleyebilecekler. Tüm tasarımların, 26 Eylül-30 Ekim tarihleri arasında Facebook ziyaretçileri tarafından oylanacağı yarışmada, her şehir için en çok oyu alan 100 tişört, 5-9 Kasım tarihleri arasında, jüri tarafından değerlendirilecek. Her şehirden kazanan 3 tişört, büyük ödül olarak İlkbahar-Yaz 2013 sezonunda, Mavi’nin fenomene dönüşen Şehir Koleksiyonu’nda yerini alacak. 1.’lerin 2000 TL para ödülü, 2.’lerin 500 TL ve 3.’lerin 250 TL Mavi hediye çeki kazanacağı yarışma kapsamında, oylayanlar da sürpriz hediyeler kazanacak.
Mavi’den yepyeni bir tişört tasarım yarışması Mavi’den yepyeni bir tişört tasarım yarışması Reviewed by admin on Ağustos 31, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.