Cepteteb ile yemek siparişinin %20'si hediye

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızda bir çok şey değişti. Örneğin eskiden para göndermek ya da fatura ödemek için bankaya gidip kuyruk beklerken şimdi cep telefonumuzu çıkarıp istediğimiz yerde işlemimizi kolay bir şekilde yapabiliyoruz.

Teknolojinin gelişimi bankacılığı da etkiledi. Artık bankalar sadece internet üzerinden işlem yapılabilen hesap açma olanağı sunuyor. Bankaya gidip kimseyi meşgul etmediğimiz için banka bizden hesap işletim ücreti de almıyor. Bununla da yetinmeyen bazı bankalar kampanyalar ile üzerine hediye bile verebiliyor.

Cepteteb de işte bu bankalardan biri. Cepteteb mobil uygulamasını telefonunuza yükleyerek hem bir banka hesabı ve cepteteb kredi kartı oluşturabilir, hem de Yemeksepeti siparişlerinizden %20 para iadesi alabilirsiniz.

Cepteteb'i yüklemek de hesap açmak da çok kolay. Uygulamayı yep telefonunuza yüklemek için telefonunuzdan aşağıdaki linklere tıklayabilir ya da QR kodunu telefonunuza okutabilirsiniz.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/RnuJm
cepteteb ios indir
             Android:
http://ow.ly/RnuF0
cepteteb android indir 
Cepteteb ile yemek siparişinin %20'si hediye Cepteteb ile yemek siparişinin %20'si hediye Reviewed by admin on Ağustos 27, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.