Napolyon'dan 10 kişiye sinema bileti hediye

napolyon sinema bileti

Hepimizin küçüklüğünde hayranı olduğu bir süper kahraman vardı. Kimimiz Superman gibi uçmak istedik, kimimiz Spiderman gibi binaların arasında gezinmek istedik, kimimiz de sinirlendiğinde Hulk gibi güçlü olmak istedi. İlk ikisi belki gerçek olmadı ama sinirlendiğinde Hulk gibi ortalığı dağıtanlar daha sonra bunun bir süper kahramanlık olmadığını babalarından yediği dayakla öğrendi.

Çocukluğumuzun kahramanları şimdi Napolyon sayesinde bize sinema bileti kazandıracak. Napolyon'un düzenlediği ödüllü oyunu oynayarak süper kahramanları eşleştirin, çift kişilik sinema bileti kazanacak 10 kişiden biri olma şansı yakalayın. Bilet kazanabilmek için kahramanları en kısa sürede eşleştirmeniz gerektiğini unutmayın.

Kampanya'ya 1 Ekim'e kadar katılarak hediye kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Napolyon'da kampanyalar, çekilişler, ödüllü anketler bitmez. Eğer hala Napolyon üyesi olmadıysanız üyelik formunu doldurun ve ödüllü oyunların, yarışmaların yanı sıra anket doldurarak da nakit para ödülü kazanmaya başlayın.

www.napolyon.com
Napolyon'dan 10 kişiye sinema bileti hediye Napolyon'dan 10 kişiye sinema bileti hediye Reviewed by admin on Eylül 06, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.