Banvit Döküm Tava Kazandırıyor

banvit kampanya
Banvit'in resmi alışveriş sitesi Banvitburada.com her hafta bir çok üründe indirim ve kampanya düzenleyerek Banvit ürünlerini uygun fiyatla satın almanıza imkan sağlıyor. Şimdilik sadece Ankara, İstanbul ve İzmir'de hizmet veren siteden sipariş verdiğinizde, ürünler soğuk zincir bozulmadan buz dolaplı araçlar ile adresinize teslim ediliyor.

Bu hafta sitedeki indirimli ürünlerden bir tanesi de hindi kıyma. Peki siz daha önce hindi kıyma ile burger yapmayı denediniz mi? Eğer denemediyseniz bile bu kampanyayı duyunca artık denemek isteyeceksiniz. 29 Ekim'e kadar devam eden kampanya kapsamında hindi kıyma ile hazırlayacağın burgerin fotoğrafını #Banvithindiburger etiketi ile birlikte Banvit instagram sayfasında paylaşanlar arasından jüri tarafından seçilecek olan bir kişi Hecha döküm tava kazanacak.

Daha sonra da kazanacağınız tava ile lezzetli yemekler hazırlayarak Banvit'in farklı kampanyalarına bile katılabilirsiniz :)

Banvitburada.com sitesinin avantajları bununla da sınırlı değil. Siteden 100TL'lik indirimsiz ürün aldığınızda hesabınıza 20TL banvit para yükleniyor. Bu tutarı da bir sonraki alışverişinizde kullanabilirsiniz.

www.banvitburada.com
Banvit Döküm Tava Kazandırıyor Banvit Döküm Tava Kazandırıyor Reviewed by admin on Ekim 21, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.