Talk Online ile hediye çeki kazan

talk online anket

Size yepyeni bir anket platformundan bahsetmek istiyoruz: Talk Online
Bu platform sayesinde profilinizi doldurarak ya da anketlere katılarak puan toplayabilir ve kazandığınız puanlar ile hediye çeki alabilirsiniz. Hatta eğer isterseniz puanlarınızı hayır kurumlarına bağış yapmak için bile kullanabilirsiniz.

Talk Online platformuna kayıt olduğunuzda otomatik olarak 100 puan kazanacaksınız. Sonrasında profilinizi doldurarak ve Talk Online platformunun Facebook sayfasını beğenerek ekstra puan kazanabilirsiniz. Üye olduktan ve profilinizi doldurduktan sonra belirli aralıklarla e-posta adresinize anket linkleri gönderilecek. Bu anketleri tamamladığınızda puanları da toplamış olacaksınız.

Hesabınızda yeterince puan biriktiğinde Yemeksepeti, Hepsiburada, Migros çeki alabilir, Turkcell, Avea, Vodafone hatlarınıza TL yüklemesi yapabilir ya da dilerseniz Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, Kansersiz Yaşam Derneği, Anne Çocuk Eğitim Vakfı gibi kuruluşlara bağışta bulunabilirsiniz.

Talk Online bugüne kadar 400.000'in üzerindeki üyesine 28 milyon'un üzerinde puan dağıttı. Siz de bu platformda yerinizi almak için aşağıdaki linkten profilinizi oluşturun;

https://talkonlinepanel.com/tr
Talk Online ile hediye çeki kazan Talk Online ile hediye çeki kazan Reviewed by admin on Kasım 16, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.