50TL Alışverişe 30TL Para İadesi


Bankalar ile ilgili olarak en çok şikayet edilen şeyler hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatıdır. Benim param zaten bankada duruyor ve adamlar benim paramı kullanarak kar ediyor bir de üzerine neyin ücretini kesiyorlar diye düşünmeden duramıyor insan. Durum böyle olunca müşteriler hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatı gibi ücretleri almayan bankalara yöneliyor. Kuveyt Türk Senin Bankan da tam böyle bir banka.

İnternet üzerinden birkaç adımda kayıt olabileceğiniz Senin Bankan hesabında hesap işletim ücreti, kredi kartı aidatı gibi ücretler yok. EFT, havale ücreti de yok. Üstüne üstlük hesap açan herkese Turkcell'den 4GB da internet hediye ediyorlar. Hesabın avantajları bununla da bitmiyor. Senin Bankan müşterileri Sales Plus kredi kartı kullandıklarında altın puan kazanıyorlar. Daha sonra bu altın puanları isterlerse bankadan altın olarak çekebilir ya da hesaplarında biriken altını bozdurarak kredi kartı borçlarını bile ödeyebilirler.

Senin Bankan müşterileri Kitapyurdu.com'da da avantajlı. 10 Ocak'a kadar Kitapyurdu.com sitesinden yapacakları 50TL ve üzeri ilk alışverişlerde 30TL para iadesi alacaklar. Yani 50TL'lik kitap alıp sadece 20TL ödemiş olacaksınız.

Senin Bankan müşterisi olmak için aşağıdaki linkteki formu doldurabilirsiniz;
https://basvuru.seninbankan.com.tr/YourBank
50TL Alışverişe 30TL Para İadesi 50TL Alışverişe 30TL Para İadesi Reviewed by admin on Aralık 28, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.