Akbank Direkt ile iPhone 6s Kazanma Zamanı

akbank direkt iphone
Yeni yıla yeni bir akıllı telefon ile girmeye ne dersiniz? Hem de akıllı telefon dediğimiz Apple iPhone'un en son modeli olan iPhone 6S. Akbank Direkt uygulaması bu yılbaşı 50 kişiye iPhone 6S hediye ediyor.

31 Aralık'a Akbank Direkt mobil uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılar çekilişe katılma şansı yakalıyor. Uygulamaya her gün giriş yaparak yeni bir çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Akbank Direkt uygulaması IOS ve Android işletim sistemli telefonlara kurulabiliyor.

13 Ocak'ta yapılacak olan çekiliş sonucunda tam 50 kişi Apple iPhone 6S kazanacak. Kampanya sonuçları Akbank'ın kendi sitesinde ve tabii ki forum.hergunkampanya.com adresinde yayınlanacak. Siz de yeni yıla yeni bir telefon ile girmek için çekilişe katılın, kazanma şansını kaçırmayın.

Akbank Direkt uygulamasına Akbank müşteri numarasıyla, TC kimlik numarasıyla ya da Akbank kredi kartı bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz.

Eğer hala Akbank Direkt uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/VsYiP
Akbank Direkt ios indir
             Android:
http://ow.ly/VsYok
Akbank Direkt android indir 
Akbank Direkt ile iPhone 6s Kazanma Zamanı Akbank Direkt ile iPhone 6s Kazanma Zamanı Reviewed by admin on Aralık 06, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.