20 Kişiye Çift Kişilik Tiyatro Bileti Hediye

20 Kişiye Çift Kişilik Tiyatro Bileti Hediye
Sinema yaygınlaştığından beri tiyatroya gitmez olduk. En son ne zaman tiyatroya gittiğinizi hatırlıyor musunuz? Sinema görsel efektleri ve ses sistemi ile bizi bizden alıyor bu doğru, ama tiyatronun da zevki bir başka olur. Kampanyalarda genellikle sinema bileti hediye ediliyordu ama Napolyon farkını ortaya koymuş ve tiyatro bileti hediyeli bir kampanya yapmış.

31 Ocak tarihine kadar napolyon sitesi üzerinde bulunan yarışmaya katılarak soruları en hızlı cevaplayan ilk 20 kişiye çift kişilik tiyatro bileti hediye edilecek. Tiyatro biletleri İstanbul Taksim'de bulunan 1885 Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda geçerli. Kazananlardan 10 kişiye 6 Şubat 2016 tarihinde saat 20:00'de gerçekleşecek olan Peradaki Hayalet Tiyatro Oyununa, diğer 10 kişiye ise 7 Şubat 2016 tarihinde saat 18:00'de gerçekleşecek Ferhangi Şeyler Tiyatro Oyununa çift kişilik bilet hediye edilecek. Kampanyanın hem İstanbul ile sınırlı olması, hem de tarihin belirli olması nedeniyle katılımın düşük olacağını düşünüyoruz. Bu da kazanma şansınızın yüksek olması anlamına geliyor.

www.napolyon.com

20 Kişiye Çift Kişilik Tiyatro Bileti Hediye 20 Kişiye Çift Kişilik Tiyatro Bileti Hediye Reviewed by admin on Ocak 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.