Mercedes Benz Kamyon Facebook Kampanyası

Mercedes Benz Kamyon Facebook Kampanyası

Sitemizi sürekli takip eden deneyimli kampanyacılar Mercedes Benz Facebook sayfasını zaten takip ettiği için bu kampanyayı da görmüşlerdir ancak biz yine de aramıza yeni katılan kampanyacılar için Mercedes tarafından düzenlenen kampanyalardan birinin haberini yayınlamak istedik.

Mercedes Benz Kamyon Facebook sayfasında sorulan soruya doğru cevap verecekler arasında belirlenecek 5 kişiye Mercedes'ten mont hediye edilecek. Kampanyaya 7 Mart tarihine kadar katılabilirsiniz. "Kış bitiyor montu ne yapacağız?" diye düşünmeyin. Atalarımız ne demiş? "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır". E zaten küresel ısınma yüzünden de mevsimler kaymaya başladı. Kış artık daha geç başlayıp daha geç bitiyor. O zaman mont tam zamanında verilmiş güzel bir hediye.

Mercedes Facebook sayfasında buna benzer kampanyaları çok sık yapıyor. Kampanyaları kaçırmamak isterseniz sayfayı beğenmenizi de tavsiye ederiz. Kampanyaya Mercedes Benz çalışanları, bayileri ve çalışanların yakınları katılamaz.

https://www.facebook.com/MercedesKamyon?sk=app_151432411585132
Mercedes Benz Kamyon Facebook Kampanyası Mercedes Benz Kamyon Facebook Kampanyası Reviewed by admin on Mart 05, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.