Opel Astra Kazanma Fırsatı

Opel Astra Kazanma Fırsatı

İki gün önce sizlerle Garajyeri kampanyasını paylaşmıştık. Bu kampanyada arabanızı kullanmadığınız zamanlarda site üzerinden kiraya vererek para kazanabiliyordunuz. Sonra düşndük ki bunun için öncelikle bir arabanızın olması gerekiyor. Bu yüzden de size araba kazanabileceğiniz bir kampanya haberi vermeye karar verdik.

Avrupa'nın en seçkin gazetecilerinin test ederek yılın otomobili seçtikleri Yeni Astra'yı test etme sırası şimdi de sizde. Hem de yılın otomobilini sadece test etmekle kalmayacak, aynı zamanda kazanma şansı da yakalayacaksınız. Site üzerindeki formu doldurarak sizin için en uygun Opel showroom'unu seçebilirsiniz.

Sürüşünüzü yaparken normalde lüks olarak tanımlanan özelliklerin Yeni Astra'da olduğunu fark edeceksiniz. İşte bu yüzden de ona "lüks sınıfı üzern araba" deniyor. Kampanya haberimizin başında aracınızı kiraya verme ihtimalinden söz ettik ama sıfır kilometre böylesine güzel bir arabayı kazanınca aracınızı kimseyle paylaşmak istemezseniz bunu da anlayışla karşılarız :)

http://www.opel.com.tr/teklifler-hizmetler/mevcut-teklifler/mevcut-arac-teklifleri/new_astra_test_drive.html

Opel Astra Kazanma Fırsatı Opel Astra Kazanma Fırsatı Reviewed by admin on Nisan 06, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.