Zubizu Fırsatlar Dünyasına Davetlisiniz


Günümüzde cep telefonunu sadece telefon olarak düşünmek yanlış olur. Onlar artık bizim kişisel asistanımız haline geldi. Cep telefonumuz sayesinde yolumuzu buluyor, arkadaşlarımızla buluşuyor, fotoğraf çekip paylaşıyor, e-postalarımıza erişiyoruz. Kampanya severlerin cep telefonları ile yaptığı bir şey daha var, o da kampanyalardan yararlanmak. Bugün sizlere piyasaya yeni giren güzel bir kampanya uygulamasını tanıtacağız. Uygulamanın adı Zubizu. (Adının biraz zor olduğunu kabul ediyoruz. Biz de bu yazıyı yazarken Zubizu mu yoksa Zibuzi mi diye dönüp tekrar tekrar bakmak zorunda kaldık)

Zubizu uygulamasına sosyal medya hesaplarınız ile kolayca bağlanabilir, seçeceğiniz kriterlerde anlaşmalı mağazalarda indirimlerden yararlanabilirsiniz. Mudo Collection'da %25 indirim, Banana Republic'de %20 indirim, Marks & Spencer'de iki kat puan gibi bir çok avantaj Zubizu'da sizi bekliyor.

https://www.zubizu.com/
Zubizu Fırsatlar Dünyasına Davetlisiniz Zubizu Fırsatlar Dünyasına Davetlisiniz Reviewed by admin on Nisan 17, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.