Bankacılığın Avantajlı Yönetmi Enpara


Geçtiğimiz günlerde sizlere bankaların mobil ya da internt şubelerine özel düzenlediği dönemsel kampanyalardan bahsetmiştik. Kampanyalar dönemsel ve kazananlar sınırlı olsa da katılmaya değer kampanyalardı bunlar. Bugün duyuracağımız sistemin dönemi yok ve bütün müşterileri kazanıyor.

Finansbank tarafından geliştirilen şubesiz bankacılık sistemi Enpara'nın avantajları saymakla bitmiyor. Öncelikle merak edenler için bazı soruları cevaplayalım.

Enpara.com Nedir?
Tüm bankacılık işlemlerinin internet üzerinden yapıldığı şubesiz bir bankacılık hizmetidir. Enpara'nın şubesi olmadığı için personel, kira gibi masrafları yok. Böyle olunca da bu masrafları çıkarmak için sizden hesap işletim ücreti, havale ücreti gibi gereksiz paralar talep etmiyor.

Enpara.com güvenli mi?
Bir Finansbank kuruluşu olan Enpara son derece güvenlidir.

Nasıl hesap açarım?
Aşağıdaki linkte bulunan formu doldurduğunuzda hesap evraklarınız adresinize gelecek ve bir imza ile hesabınızı açabileceksiniz.

Bir problem olduğunda kiminle iletişime geçerim?
Enpara telefon bankacılığı 7/24 hizmetinizde

Enpara'nın avantajları nelerdir?
Geldik en heyecanlı kısma. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Enpara.com müşterileri hesap işletim ücreti, havale/eft ücreti ödemez. Bunun yanı sıra an itibariyle devam eden kampanyalardan bazıları şunlar;
* www.Mizu.com 'da %15 indirim fırsatı
* İnklap kitap evinde %30 indirim
* Her ay seçilecek "Ayın Enparalısı" müşterileri özel sürprizler
* Netflix, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Windows Store, Apple Music ve Deezer'dan yapacağınız alışverişlerde %50 indirim
* Enpara kartınızla Finansbank ATM'lerinden dilediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra her ay farklı bir banka ATM'sinden bir kez ücretsiz para çekme hakkınız da bulunuyor.

Enpara müşterisi olarak fırsatlardan yararlanmak için formu doldurun, yetkililer sizi arasın.
https://www.finansbank.enpara.com/basvuru/yeni-basvuru-1-1.aspx
Bankacılığın Avantajlı Yönetmi Enpara Bankacılığın Avantajlı Yönetmi Enpara Reviewed by admin on Mayıs 28, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.