Elidor Miss Selfie Yarışması

Elidor Miss Selfie Yarışması
Selfie çılgınlığı ilk başladığında bunun geçici bir heves olacağını düşünmüştük. Komplo teorilerine meraklı olanlar Selfie (ya da isterseniz özçekim de diyebilirsiniz) modasının Amerika tarafından fotoğraflarımızı daha iyi tanıyabilmek için çıkarılmış bir akım olduğunu söylese de biz işin kampanya tarafı ile ilgileniyoruz. Elidor sayesinde çekeceğiniz bir selfie sizi dizi oyuncusu yapabilir.

Elidor Miss Selfie yarışmasına katılmak için öncelikle bir selfie çekmeniz gerekiyor. Selfie'nizi ister bu iş için üretilmiş çubuklar ile isterseniz çubuksuz yapabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafı siteye yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. 15 Mayıs'ta sonlanacak kampanyada her hafta belirlenen finalistler arasından seçilecek bir kişi Kiralık Aşk dizisinde rol alma şansı yakalıyor.
Şanslı kişi hem halk oylaması hem de jüri seçimi ile belirlenecek, bu nedenle yarışmaya katıldıktan sonra size oy vermesi için tanıdıklarınıza da haber vermeyi unutmayın.

Her hafta belirlenecek olan 3 finalistin ilki halk oylaması ile seçilecek olup diğer iki finalist jüri değerlendirmesi ile belirlenecek. Kampanya sonunda finalistler arasında yapılacak seçim de %30 halk oyu %70 jüri oylaması ile belli olacak.

http://www.elidormissselfie.com/

Elidor Miss Selfie Yarışması Elidor Miss Selfie Yarışması Reviewed by admin on Mayıs 08, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.