Rafinera 1 Günlük Ücretsiz Yemek Kampanyası


Yaza sayılı günler kaldı. Kışın dışarı çıkamadığımız için hem hareket edemedik, hem de evde can sıkıntısından kendimizi yemeğe verdik. Böyle olunca da biraz kilo aldık. Yaz yaklaşırken diyet yapmak şart oldu ama hep erteliyoruz. Nedense diyetimiz hep bir sonraki pazartesi başlayacak diye karar veriyoruz ama yapamıyoruz. Ayrıca diyete başlayacak olsak bile neyden ne kadar yememiz gerektiğini de tam bilmediğimiz için sağlıklı bir diyet olup olmayacağından da emin değiliz. Rafinera sayesinde hem işi uzmanına bırakacağız, hem yemeğimiz ayağımıza gelecek, hem de arkadaşlarımızı davet ederek yemeğimize ücret ödemekten kurtulacağız.

"Rafinera nedir?" diye soracak olanlar için hemen açıklayalım. Rafinera şimdilik sadece İstanbul ve Ankara'da hizmet veren, diyetisyenler tarafından hazırlanan ürünleri günlük olarak adresinize teslim eden sağlıklı diyet sitesidir. Rafinera sayesinde üç ana öğün ve iki ara öğün yemeğiniz günlük olarak ayağınıza gelecek, yemeklerin içerikleri sayesinde vücudunuzun ihtiyacı olan gıdalardan feragat etmeden diyet yapabileceksiniz.

Ayrıca şimdi Rafinera tanışma paketi %10 özel indirimli fiyatı ile sizi bekliyor. Buna ek olarak arkadaşlarınızı da Rafinera'ya üye yaptığınızda hem arkadaşınızın da bu indirimden yararlanmasını sağlayabilir, hem de 1 tam günlük hediye yemek paketinin sahibi olabilirsiniz.

http://www.rafinera.com/
Rafinera 1 Günlük Ücretsiz Yemek Kampanyası Rafinera 1 Günlük Ücretsiz Yemek Kampanyası Reviewed by admin on Mayıs 21, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.