Winx Club ile İtalya Seyahati Kazan

Çocuğunuza karne hediyesi alırken bir de kampanyaya katılmak ister misiniz? Kız çocuklarının çok sevdiği Winx Club ürünleri şimdi İtalya seyahati kazandırıyor. Hem de ürünleri indirimli almanız için bir önerimiz var.

D&R'ın internet sitesinden alacağınız Winx Club ürünlerinin faturasını atmayın, kampanyaya katılırken ihtiyacınız olacak. D&R'dan alacağınız ürünler ile birlikte yaz temalı fotoğrafınızı çekip, W ile başlayan D&R sipariş numaranızı da ekleyerek WinxClub internet sitesine girerek kampanyaya katılabilirsiniz. Siparişlerinizi 15 Temmuz'a kadar vermeniz gerekiyor, bu tarihten sonra verilen siparişler kampanyaya dahil edilmeyecek.

Jüri değerlendirmesi sonunda seçilecek olan iki kişi, ailesi ile birlikte 2-4 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Lignano Sabbiadoro şehrinde gerçekleşecek olan Winx Club buluşmasına katılma hakkı kazanacak. Kazanan talihliler 21 Temmuz'da açıklanacak.

Ayrıca siparişinizi World kartınız ile verirseniz 10TL puan, Yapı Kredi cüzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılırsanız da 20TL puan kazanacaksınız.

http://www.dr.com.tr/kataloglar_/Winx/3310

Winx Club ile İtalya Seyahati Kazan Winx Club ile İtalya Seyahati Kazan Reviewed by admin on Haziran 08, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.