Garanti Bankası Anlat Şehrini Kampanyası

Garanti Bankası Anlat Şehrini Kampanyası

Bir şehri en iyi o şehirde yaşayanlar bilir. Bütün güzel yemek mekânları, tarihi yerler, gezilip görülmesi gereken mekânlar şehir sakinlerinden sorulur. Her ne kadar Vizontele filminde konuşma yapan belediye başkanı (Altan Erkekli) "bir insan yaşadığı şehri neden sever? Çünkü mecbur olduğu için." diye bir yaklaşımda bulunsa da biz yaşadığımız şehri güzel yapan şeyin aslında bizim anılarımız olduğunu biliriz.

Garanti bankası tarafından düzenlenen “Anlat Şehrini” kampanyası sayesinde hem güzel ülkemizin güzel şehirlerini, o şehirde oturanların objektifinden görüntüleyecek, hem de fotoğraf paylaşanlar arasından seçilen bir kişi fotoğraf makinesi kazanacak.

Şehrinizin hoşunuza giden bir karesini  #anlatsehrini etiketi ile Facebook, Twitter ya da Instagram hesabınızdan paylaşın. Hem fotoğrafınız Garanti internet sitesinde yayınlansın, hem de jüri değerlendirmesi sonunda Canon eos 1300 D 18-55 kit fotoğraf makinesi kazanma şansı yakalayın.

Kampanya için son başvuru tarihi: 5 Ağustos 2016

http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2016/temmuz/lokasyon-kampanyasi.page
Garanti Bankası Anlat Şehrini Kampanyası Garanti Bankası Anlat Şehrini Kampanyası Reviewed by admin on Temmuz 29, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.