Sınırsız sinema bileti nasıl alınır?

Sınırsız sinema bileti nasıl alınır?

Havaların soğuması ile birlikte kapalı alanlara olan ilgi artmaya başladı. Bu soğuklarda yapılacak en güzel aktivitelerden biri de sevdiğiniz birini de yanınıza alarak sinemaya gidip dev ekranda film izlemenin keyfini çıkarmak. Sinemalarda bilet fiyatları biraz fazla olabiliyor. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da size ilaç gibi gelecek bir çözümümüz var. Sınırsız bilet fırsatı Sinemia ile sizi bekliyor. Hem de şimdi %25 indirim imkânı ile.

Sinemia programına bir kez kayıt olarak üyelik ücretini ödediğinizde anlaşmalı sinema salonlarından sınırsız yararlanma imkânı elde ediyorsunuz. Sinemia neredeyse tüm Türkiye'deki şehirlerde geçerli. Ayrıca şimdi Sinemia üyelik ücretini BKM Express ile ödeyen ilk 1000 kişi %25 ekstra indirimden yararlanıyor.

Sinemia'ya kendiniz üye olabileceğiniz gibi sevdiklerinize de Sinemia üyeliği hediye edebilirsiniz. Sinemia'ya üye olmak ve sınırsız sinema keyfini yaşamak için tıklayın.
https://www.sinemia.com/

Sınırsız sinema bileti nasıl alınır? Sınırsız sinema bileti nasıl alınır? Reviewed by admin on Aralık 24, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.