Opinion Arena 500 Euro Armağan Ediyor

Sizlere daha önce anket doldurarak para kazanabileceğiniz Napolyon ve Global Test Market gibi sitelerden bahsetmiştik.

Bu firmalara bir yenisi daha eklendi. Hem de süper bir kampanya ile pazara giriş yaptılar.
Opinion Arena sitesi sayesinde anketlere katılarak puan kazanıp bu puanlar ile çeşitli hediyeler alabileceğiniz gibi siteye üye olarak 500 Euro kazanma şansı da yakalayacaksınız.

2019 yılı boyunca dolduracağınız her anket hem size puan kazandıracak hem de 500 Euro çekilişi için bir çekiliş hakkı kazandıracak.

Peki ödüller neler?
Sitede anket doldurarak kazanacağınız puanlar ile D&R Hediye çeki, Biletix hediye çeki, Türk Telekom mobil lira, Turkcell mobil lira, Vodafone mobil lira, Migros alışveriş çeki, Spotify premium üyeliği, Pegasus hediye çeki, Zara alışveriş çeki gibi bir çok ödül alabileceğiniz gibi, dilerseniz puanlarınızı Tema vakfına da bağışlayarak daha yeşil bir gelecek için bir adım da siz atmış olabilirsiniz.

Siteye üye olup bilgilerinizi doldurduğunuzda zaten 120 puan hediye ediliyor. Sonrasında site içerisinde bulunan basit anketleri tamamlayarak kolaylıkla hediye kazanacak puanı biriktirebilirsiniz.
Opinion Arena platformuna kayıt olarak kazanmaya başlamak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
https://tr.opinionarena.com/

Opinion Arena 500 Euro Armağan Ediyor Opinion Arena 500 Euro Armağan Ediyor Reviewed by admin on Şubat 07, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.