100 Kişiye 100TL Yakıt Hediye

Yakıt fiyatları sık sık güncelleniyor. Ayrıca her istasyondaki yakıt fiyatı farklı da olabiliyor. Böyle olunca uygun fiyatlı ve kaliteli yakıtı alabilmek için istasyonlardaki fiyatları takip etmek ve karşılaştırmak gerekiyor. Neyse ki teknoloji imdadımıza yetişti ve tek tek istasyon dolaşmamıza gerek kalmadı.
Benzinlitre uygulaması ile istasyona gitmeden fiyatları ve tesislerin özelliklerini cep telefonunuzdan görebilirsiniz. Ayrıca kredi kartı kampanyalarını da uygulama içerisinde görerek, yakıt alımı sırasında kredi kartınızı kullanarak puan kazanabilirsiniz. Uygulama ayrıca fiyat değişikliklerinde de size bildirim gönderiyor. Bu sayede fiyat artışı olmadan önce deponuzu doldurabiliyorsunuz.

Shell ve Benzinlitre uygulaması işbirliği ile düzenlenen kampanya ile 100 kişi, tam 100 TL değerinde yakıt kazanacak. Kampanyaya katılmak için uygulamayı cep telefonunuza indirerek belirtilen adımları tamamlamalı ve rozetleri kazanmalısınız.

27 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya sonunda tam 100 kişiye 100 TL değerinde Shell yakıt puan armağan edilecektir.

100 Kişiye 100TL Yakıt Hediye 100 Kişiye 100TL Yakıt Hediye Reviewed by admin on Aralık 25, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.