Doritos Playstation 5 Hediye Ediyor


Pandemi nedeniyle evde kaldığımız şu günlerde oyun konsolları vakit geçirmek için bize oldukça yardımcı oldu. Oyun konsollarının en yenisi ve en gelişmişi olan Playstation 5 sahibi olmak ister misiniz? Eskiden cips paketlerinden bedava cips veya kola çıkardı ama şimdi koskoca Playstation 5 çıkıyor.

Promosyonlu Doritos Taco Süper Boy, Doritos Nacho Süper Boy, Doritos HotCorn Süper Boy, Doritos Extreme Süper Boy, Doritos Turca Süper Boy ürünlerinden çıkan şifreler ile çekilişe katılarak Playstation 5 kazanacak 25 kişiden biri siz olabilirsiniz. Daha çok Doritos, daha çok şifre, daha çon şans demek. 


Evden çıkmıyorken Doritos'u nasıl alalım diye düşünüyor olabilirsiniz. Size daha önce bahsettiğimiz İstegelsin Kampanyası ve Carrefoursa Kampanyası sayesinde hem market alışverişlerinizi indirimli yapabilir hem de Doritos Playstation çekilişine katılabilirsiniz.

Kampanyaya katılım için son tarih 30 Nisan 2021
Çekiliş tarihi: 20 Mayıs 2021

Peki siz Doritos'u nasıl yemeyi seversiniz? Sade mi yoksa yanında soslu mu? Hatta sadece yoğurda daldırıp yemek bile çok keyifli oluyor. Eğer daha önce denemediyseniz denemenizi öneririz ;)
Doritos Playstation 5 Hediye Ediyor Doritos Playstation 5 Hediye Ediyor Reviewed by admin on Ocak 10, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.