Lego City Çekilişi Hediyeler Kazandırıyor

Lego ne kadar da güzel bir oyuncak değil mi? Çocuklar normalde bir oyuncak ile oynamaya başladıktan bir müddet sonra sıkılır ve oyuncağı bir kenara atar, ama lego öyle mi? Çocuğunuz sıkılırsa parçaları kullanarak yepyeni başka bir oyuncak yapabiliyor. Çocuklar yeni oyuncaklarını tasarlarken hayal güçleri, parçaları takarken de el becerileri gelişiyor. Bu kadar çok faydası olan Lego şimdi de hediye kazandırıyor.

28 Şubat'a kadar seçili mağazalardan yapacağınız 199TL ve üzeri Lego City alışverişleriniz ile çekilişe katılarak birbirinden güzel hediyelerden birini kazanabilirsiniz. Çekilişe katılabilmek için Lego City alışverişinizi seçili mağaza veya internet sitelerinden yapmanız gerekiyor.

28 Şubat'a kadar devam edecek kampanya sonunda yaplacak olan çekiliş ile;
  • 1 kişiye iPhone 12 64 GB Cep Telefonu
  • 2 kişiye Xiaomi Mi Pro 2 Elektrikli Scooter
  • 2 kişiye iPad Mini 64 GB Wi-Fi
  • 10 kişiye JBL Tune 500 Kulaklık hediye edilecektir.
Çekilişe katılmak için Lego alışverişinizi seçili mağaza ve internet sitelerinden yapmanız gerekiyor. Bizim önerimiz siparişinizi D&R internet sitesinden vermeniz ve alışverişi yaparken aynı zamanda D&R kredi kartı kampanyaları ve indirim kuponlarından yararlanmanız yönünde ;)

D&R internet sitesi üzerinden avantajlı olarak kampanyaya katılmak için;
www.dr.com.tr

Geçerli diğer mağazalar ve kampanya koşulları için;

Çekilişe katılmak için alışveriş fişinizi Qumpara uygulaması üzerinden yüklemeniz yeterli.
Lego City Çekilişi Hediyeler Kazandırıyor Lego City Çekilişi Hediyeler Kazandırıyor Reviewed by admin on Şubat 13, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.