Pijama Gecesi Yarışma Zamanı

Pijama Gecesi Yarışma Zamanı

Dünya üzerindeki en rahat kıyafet pijama olabilir mi acaba. Eve gelip pijamaları giydikten sonra gelen rahatlama hissi pahabiçilmezdir. Hatta yakın arkadaşlarınız ile toplanıp pijama partisi bile yapabilirsiniz. Pijamanın verdiği rahatlıkla birlikte böyle ortamlarda muhabbet sabaha kadar sürer.

Penti instagram sayfasında düzenlediği kampanya ile Pijama Gecesi yarışmasını başlattı. Penti Instagram sayfasında bulunan Pijama Gecesi filtresini kullanarak "Doğruluk mu? Cesaret mi?" oyununu oynayın, #PijamaGecesi etiketini kullanarak ve @Penti hesabını etiketleyerek hikayenizde paylaşın, yeni sezon ev giyim seti kazanma şansını yakalayın. 


Penti fırsatları bununla da bitmiyor. Penti internet sitesinde yeni sezon ürünlerde %40'a varan indirimler ve plaj ürünlerinde 3 parça ürün alana %25 indirim, ayrıca 20TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo gibi bir çok fırsat sizleri bekliyor.

Özellikle yeni stok ürünlerde %70'e varan indirimleri bulabileceğiniz "Fırsat Köşesi" bölümüne göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca Penti Men kategorisinde sadece kadınlara değil, erkeklere de uygun ürünleri bulabilirsiniz. 


Penti internet sitesinden aldığınız ürünlerde vade farksız taksit imkanı, ücretsiz iade, dilerseniz mağazada iade veya değişim, kapıda ödeme gibi seçeneklerden de yararlanabilirsiniz.
Pijama Gecesi Yarışma Zamanı Pijama Gecesi Yarışma Zamanı Reviewed by admin on Mart 26, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.