25TL Orkide Alışverişine 25TL Puan Hediye

25TL Orkide Alışverişine 25TL Puan Hediye
Mutfakta margarin kullanıyorsanız bu kampanya tam size göre. Orkide Qumpara kampanyası sayesinde, harcadığınız para kadar puan kazanacaksınız ve alışverişiniz bedavaya gelecek. 

12 Mayıs'a kadar dilediğiniz marketten veya online alışveriş sitesinden tek seferde yapacağınız 25TL'lik Orkide margarin alışverişinizde 20TL değerinde Opet yakın puan ve 5TL değerinde Qumpuan kazanma şansı sizleri bekliyor.

Kampanyaya katılmak için alışveriş fişinizin fotoğrafını Qumpara uygulaması üzerinden göndermeniz yeterli. Fişiniz onaylandıktan sonra kazandığınız 17 Mayıs tarihinde Opet yakıt puanlar Qumpara uygulamasına üye olduğunuz telefon numaranıza yüklenecek ve dilediğiniz Opet istasyonunda kullanabileceksiniz.

Qumpuanlarınızı Qumpara uygulaması içerisinde bulunan "ödüle çevir" butonuna tıklayarak katalog üzerindeki ödüllerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Şuan katalogda D&R hediye çeki, English home hediye çeki, Dechatlon hediye çeki, Paşabahçe hediye çeki, BluTv üyeliği gibi ödüller var ancak ödül kataloğu sürekli güncelleniyor.

Qumpara Orkide kampanyasına iki farklı fiş ile katılarak iki kez hediye kazanabilirsiniz.


Qumpara kampanyasını diğer market ve kredi kartı kampanyaları ile birleştirebilirsiniz. Örneğin Migros gördüğüne inan kampanyasına katılırken yapacağınız 75TL'lik alışverişin 25TL'sini Orkide margarin alarak kullanabilirsiniz. Yada kredi kartınıza tanımlı olan market kampanyaları ile bu alışverişinizi birleştirebilirsiniz.
25TL Orkide Alışverişine 25TL Puan Hediye 25TL Orkide Alışverişine 25TL Puan Hediye Reviewed by admin on Nisan 15, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.