30 Lira Hediye Çeki Kazanın

Sizlere daha önce anket doldurarak nakit para ödülü ya da hediye çeki kazanabileceğiniz Ipsos, Qassa, Napolyon, Fikirpazarı, Toluna, Global Test Market, GFK gibi bir çok siteyi tanıtmıştık. Bu siteleri biz de sizler gibi kullanarak ek gelir elde ediyoruz. Şimdi sizlere ek gelir elde edebileceğiniz yeni bir siteyi daha tanıtmak istiyoruz. Sitemizin adı; Valued Opinion

İngilizce "değerli fikir" anlamına gelen Valued Opinion sitesi fikirlerinizi değerlendirmenizi sağlıyor. Site size sorduğu sorulara verdiğiniz anketler sayesinde tüketici araştırmaları yapıyor ve anketleri dolduranlara da hediye çeki armağan ediyor.

Kısa bir kayıt formunu doldurarak siteye kayıt olabilirsiniz. Sonrasında firmaların sizleri daha iyi tanıyarak size özel anketler gönderebilmesi için cinsiyet, yaş, yaşadığınız bölge, eğitim durumunuz gibi birkaç bilgiyi de doldurmanız yararınıza olacaktır. Bunun nedeni firmaların hangi yaş gruplarının ne tarz ürünleri tükettiğini anlamak ve buna göre ilgili yaş gruplarına özel reklam yapmak istemesidir.

Valued Opinion'a katılarak hediye kazanmaya başlamak için tıklayın;
https://www.valuedopinions.com.tr/signup.html
30 Lira Hediye Çeki Kazanın 30 Lira Hediye Çeki Kazanın Reviewed by admin on Eylül 20, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.