Turuncu Koltuk


Neutrogena, Turuncu Koltuk isimli Facebook uygulamasıyla moda, seyahat ve ilişkiler hakkında takipçilerinden gelen soruları ünlü blogger ve Twitter fenomenlerine yöneltirken, soru soran şanslı katılımcılara hediye setleri veriyor.
18 Şubat Salı gününe kadar devam edecek uygulamaya katılmak için http://facebook.com/NeutrogenaTurkiye adresinden Neutrogena’yı beğenip, uygulamaya girmek ve yazar geçerim’e kendi uzmanlık alanında sorusunu sormak yeterli.
Neutrogena bu uygulamayla, günlük yaşamda sıkça merak ettikleri konularda yönelttikleri soruları, ünlü isimlerle beraber cevaplayarak, kadınların yaşamında sadece cilt temizliği için var olmadığını, marka olarak kadınların hayatını kolaylaştırmak çalıştığını ortaya koyuyor. Üstelik marka sadece soruları cevaplamakla da kalmıyor, uygulamaya katılıp soru yöneltenler arasında yapılan çekilişle her ay 30 kullanıcıya Neutrogena Visibly Clear hediye seti dağıtıyor. Yazar geçerim’e soru soran talihlilerin de belli olmasıyla marka, yaklaşık 90 takipçisine ürünlerinden hediye etmiş olacak.
Turuncu Koltuk Turuncu Koltuk Reviewed by admin on Ocak 31, 2014 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.