Aşkın Dili Bambaşka Hediyesi Bir Başka!

Aşkın Dili Bambaşka Hediyesi Bir Başka!
14 Şubat sevgililer günü her ne kadar piyasaları canlandırmak, esnafın yüzünü güldürmek, çiçekçilerden her zaman 5TL'ye aldığınız çiçeği 15TL'ye alabilmek için uydurulmuş bir gün olsa da çevremizde birçok kişi bu günü kutladığı için biz de görmezden gelemiyoruz. Sözlüklerde birbirlerine hediye almamak için 13 Şubat'ta ayrılıp 15 Şubat'ta yeniden sevgili olan çiftlerin olduğu yönünde yazılar olsa da biz bu yazılara da itibar etmek istemiyoruz, sonuçta sevgililer gününü kutlamıyorum deme şansınız da olabilmeli. Eğer böyle bir şansınız yoksa aşağıdaki kampanya haberi sizi yakından ilgilendiriyor.

Napolyon.com 20 kişiyi sevgilisi ile birlikte UNIQ Tamirhane Festival Gala Partisine götürüyor. 13 Şubat tarihinde İstanbul'da yapılacak olan etkinliğe çift kişilik davetiye kazanabilmek için Napolyon'a üye girişi yaptıktan sonra sitede bulunan ödüllü oyunu oynayarak en iyi puanı alan ilk 20 kişiden biri olmalısınız.

www.napolyon.com


Aşkın Dili Bambaşka Hediyesi Bir Başka! Aşkın Dili Bambaşka Hediyesi Bir Başka! Reviewed by admin on Şubat 08, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.