Duvarlar Aşk Dyo

Duvarlar Aşk Dyo
Sevdiğimiz kişiyi etkilemek için bir çoğumuz ona özel notlar yazmışızdır. Bazılarımız hayal gücünü kullanarak kendi cümlelerimizi kurarken bazılarımız ise arama motorlarına "sevgiliye söylenecek güzel söz" gibi bir cümle yazdıktan sonra enter tuşuna sabırsızlıkla basmışızdır. İkinci yöntem biraz hazıra kaçmak olsa da herkesin güzel bir cümle bulamayacağını varsayarak yazımıza devam ediyoruz.

Haber bulmakta zorlanan gazeteciler zaman zaman sevgilisine reklam panolarından aşkını ilan eden çılgın aşıkların haberleri ile günü geçiştirirler. Sevginizi haykırmak için reklam panosuna ilan vermek biraz maliyetli olabilir ancak aynı mesajı Instagram'da yazmak ücretsiz olduğu gibi size hediye de kazandırabilir.

"Duvarlar Aşk Dyo" kampanyasında aşkınızı ister hazır bir metin ile isterseniz kendi cümlelerinizle ifade edin, hediye kazanma şansı yakalayın. Facebook üzerinden ya da Instagram'dan #duvarlaraşkdyo etiketi ile aşkını ilan edecek olan 14 kişiye Karaca'dan İstanbul Kız Kulesi Galata Aşkı Pasta Seti hediye.

http://duvarlaraskdyo.com/


Duvarlar Aşk Dyo Duvarlar Aşk Dyo Reviewed by admin on Şubat 10, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.