Tambu ile Mercedes A180 Kazan



Günümüzde artık insanların vakitleri kıymetli. A ile başlayıp Z ile biten alfabemizin yanı sıra emoji alfabesi denen bir şey icat oldu. Bu alfabe sayesinde duygularımızı ya da anlatmak istediklerimizi küçük resimler ile ifade edebiliyor, harflere basarak kelime oluşturma zahmetinden kurtuluyoruz. Emoji'ler için de farklı klavyeler mevcut. Genellikle yabancı menşeli olan emoji klavyelerinde her zaman kendimizi tam olarak ifade edebileceğimiz simgeleri bulmakta zorlanabiliyoruz. Tambu adındaki klavye ise tam da bizim kültürümüze göre. Mesela yabancı emoji klavyelerinde "ay ben şok" diye bir emoji olmazken tambu klavyesinde onun hareketlisi bile mevcut.

Ayrıca şimdi Tambu uygulamasını yükleyenler arasında çekiliş ile belirlenecek 1 kişi Mercedes A180 sahibi olacak. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve sonrasında da kayıt formunu doldurmak. Mercedes sahini olduğunuzda "ay ben şok" mu dersiniz yoksa "oha falan" mı olursunuz o kısım size kalmış.
Uygulamayı indirmek için cep telefonunuzla aşağıdaki linkte tıklayabilir ya da aşağıdaki QR kodunu cep telefonunuzdan okutabilirsiniz.

Tambu ile Mercedes A180 Kazan Tambu ile Mercedes A180 Kazan Reviewed by admin on Şubat 22, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.