Bu Kursta İş Var

Bu Kursta İş Var
Ülkemizde bir çok üniversite mezunu iş bulamamaktan şikayetçi. Peki ara kademede bir çok pozisyonda personel ihtiyacı olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle sağlık sektöründeki bir çok alanda yetişmiş personel ihtiyacı var. Bu konularda kendinizi geliştirerek rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.

E-Devlet onaylı kurslara katılarak sertifikanızı alabilir ve iş başvurularına başlayabilirsiniz. Hem de uzaktan eğitim imkanı ile.

İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından desteklenen "diş hekimi asistanlığı" , "tıbbi sekreterlik", "eczane yardımcılığı", "hasta ve yaşlı bakımı", "üst düzey yönetici asistanlığı" ve "çocuk bakım elemanı" gibi bölümlerde internet üzerinden kurslara katıldıktan sonra sınava girerek sertifika almaya hak kazanabilirsiniz.

Bugüne kadar kursları başarıyla tamamlayan toplam 2470 kişi işe başladı bile. Belki de sıra sizde. Kurs ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkteki formu doldurun, yetkililer sizi arasın.


Unutmayın, işe girerken sizin gibi bir çok aday daha olacaktır. Önemli olan eğitiminiz ve tecrübeniz ile bu işi yapabileceğiniz konusunda işvereni ikna etmek. Sertifikanız sayesinde de diğer adayların arasından kolayca sıyrılabileceksiniz.
 

Bu Kursta İş Var Bu Kursta İş Var Reviewed by admin on Şubat 11, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.