Dinlebi Aboneliği Hediye

Dinlebi Aboneliği Hediye
Kitap okumayı sever misiniz? Bu soruya cevabınız evet ise size güzel bir haberimiz var, artık siz yolda yürürken, araba kullanırken, yemek yaparken bile sevdiğiniz ama vakit bulamadığınız kitapları size okuyan muhteşem bir uygulama var. Soruya cevabınız hayır ise o zaman size de güzel bir haberimiz var. Dinlebi sayesinde kitap okumanıza gerek kalmayacak, çünkü Dinlebi kitabı size okuyacak.

Kitabın sesli hali Dinlebi, Instagram sayfasında düzenlediği kampanya ile 10 takipçisine 1 aylık abonelik hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • Bir kitap yazmış olsan kimin seslendirmesini isterdin? sorusunun cevabını aşağıdaki gönderinin altına yorum olarak yazın
  • 2 arkadaşınızı etiketleyin ve @dinlebi.official Instagram hesabını takip edin.

Çekiliş sonuçları 24 Nisan'da açıklanacaktır.

Dinlebi uygulaması nedir?
Akıllı telefonlara yükleyebileceğiniz uygulama sayesinde binlerce kitabı dinleyebilirsiniz. Profösyonel seslendirme sanatçıları tarafından kitaplar okunarak ses kayıtlarına dönüştürüldü. Bu sayede siz o an elinize kitap alıp okumak için müsait olmasanız bile Dinlebi uygulaması üzerinden kitabı dinleyebilirsiniz. Hem de üye olduktan sonra ilk 7 gün boyunca uygulamayı ücretsiz kullanabilirsiniz.
Uygulama içerisindeki çevirim dışı dinleme özelliği sayesinde kitabın ses kayıtlarını telefonunuza indirdikten sonra istediğiniz yerde internet kotanızı tüketmeden kolaylıkla dinleme imkanınız da var.
Dinlebi Aboneliği Hediye Dinlebi Aboneliği Hediye Reviewed by admin on Nisan 22, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.