Superonline Arkadaşını Getir Kampanyası


Superonline’ı arkadaşlarına önerenler, birbirinden cazip hediyeler kazanıyor. Önerdiği arkadaşlar Superonline fiber internet abonesi olacak kişiler topladıkları puanlarla Honda scooter, iPad tablet bilgisayar, oyun konsolu, dijital çerçeve ve fotoğraf makinesi sahibi olacak.

Türkiye’de internet erişiminin öncüsü Superonline, arkadaş çevresine güvenen internet tutkunları için yepyeni bir kampanya düzenliyor. www.fiberarkadas.com adresine girerek, Facebook hesaplarına bağlanarak veya e-posta ile kampanyaya katılanlar, önerdikleri arkadaşları Superonline abonesi oldukça puan kazanıyor. Kampanya süresince kazanılan puanlar katılanlara birbirinden cazip hediyelere sahip olma fırsatı sunuyor.

Kampanyada her şey şeffaf...
Superonline’ı yakınlarına öneren kişiler Facebook uygulaması sayesinde kaç arkadaşlarının Superonline fiber internet abonesi olduğunu, o ana kadar kaç puan topladıklarını ve gerekli puana ulaştıklarında hangi hediyeyi kazandıklarını hesapları üzerinden istedikleri an takip edebiliyor. Katılımcılar kampanya sonuna kadar bir yandan puan biriktirmeye devam ederken, diğer yandan da birikmiş puanlarının istedikleri kadarını hediyeler için kullanabiliyor.

HEDİYELER

31 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek www.fiberarkadas.com kampanyasında,
her üye, abone olan her arkadaşı için puan kazanacak ve bu puanları kullanarak;

• 100 puana Honda Scooter,
• 50 puana i-Pad,
• 20 puana Xbox 360,
• 10 puana Sony Dijital Fotoğraf Çerçevesi ve
• 5 puana Olympus T10 Fotograf Makinesi kazanabilecek.
Superonline Arkadaşını Getir Kampanyası Superonline Arkadaşını Getir Kampanyası Reviewed by admin on Nisan 28, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.