Markafoni Özel Tişört Tasarım Yarışması


Dünyanın moda markalarını markafoni sayesinde %90'a varan indirimlerle alıp göğsünüzü gere gere giyiyorsunuz. Ne de olsa, akıllı ve stil sahibi olmak tam size göre! Şimdi ne kadar yaratıcı olduğunuzu kanıtlamanın zamanı geldi!

markafoni'den alışveriş yaparken hissettiğiniz tutkuyla yaratıcılığınızı birleştirin, markafoni'yi düşünün ve "markafoni sana ne çağrıştırıyor?" sorusunun cevabını verin. Tabii tasarladığınız tişörtlerle! Yaratıcılığı kısıtlamayı sevmiyoruz! markafoni'nin size ne çağrıştırdığını tasarımınıza yansıtırken tamamen serbestsiniz. markafoni logosunu kullanıp kullanmamak size kalmış. Ancak biz logomuzu seviyoruz, görmek hoşumuza gidebilir. Şayet kullanırsanız da, logomuzu doğru oran ve renklerde kullanılmasını istiyoruz.

Peki kimler kazanacak?
En çok oy alan çalışmalar arasından Markafoni jürisinin belirleyeceği Birinciye 1.000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye 500 TL hediye. Ayrıca, oylama yapan herkese markafoni’den 5 TL indirim kuponu anında hediye.

www.markafoni.com
Markafoni Özel Tişört Tasarım Yarışması Markafoni Özel Tişört Tasarım Yarışması Reviewed by admin on Ekim 18, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.