Reklam izle 8$ kazan (Ödeme kanıtlı)

Rewardable ödeme kanıtı

Sizlere daha önce Rewardable ile para kazan başlığı altında cep telefonunuzdan reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir uygulama tanıtmış ve aldığımız ödemenin dekontunu paylaşmıştık.

Paylaştığımız haber kısa sürede internette yayıldı ve bir çok kişi para kazanmaya başladı. Bugün size hem uygulamayı yeniden hatırlatmak hem de ikinci ödemeyi de aldığımızı duyurmak isteriz.

Uygulamayı yükleyip üye olduktan sonra reklam izleyerek, anketlere katılarak, uygulama yükleyerek puan kazanıp bu puanları nakit paraya çevirebiliyorsunuz.

Hesabınızdaki miktar 8$'a ulaştığında paypal üzerinden ödeme talep edebiliyorsunuz. Ödeme 24 saat içerisinde yapılır yazıyor ama 5-10 dakika sonra ödeme hesabınıza geçmiş oluyor.

Uygulamayı yükledikten sonra ilk görevinizde %50 daha fazla para kazanmak için referans kodu kısmına AGORAL yazabilirsiniz.

Rewardable uygulaması hem IOS hem de Android işletim sistemli telefonlara yüklenebiliyor.

Şimdiden bol kazançlar :)

Aldığımız ikinci ödemenin dekontunu aşağıdaki adreste bulabilirsiniz;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirprnaWmX32JVfjQs7R6rPa3VG4j0mfH9F5A3U5H8AMfNeTfD7w3GoC_9EgiPEIAx_-JZeL06D7wub6ZgDc5ht89md_WKavsMeAaGCFFLcHLJFdDQL4Nsrw7_P4wNY5b4jgC4Vnd_fcI3k/s1600/rewardable.jpg


Reklam izle 8$ kazan (Ödeme kanıtlı) Reklam izle 8$ kazan (Ödeme kanıtlı) Reviewed by admin on Ağustos 25, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.