Vodafone Freezone Yok Artık Dedirtiyor!


Vodafone Freezone'lular, YOKARTIK demeye hazır olun. Hem yükleme yaptıkça hem de harcadıkça en az 1GB kazanabileceğiniz bu kampanyada her hafta çekilişle binlerce hediye dağıtılıyor.

Kampanyaya katılmak için Vodafone Freezone'lu hattınızdan YOKARTIK yazarak 4455'e göndermeniz gerekli. Sonrasında size özel TL yükleme ve harcama teklifi gelecek. Yükleme ve harcamayı yaptığınızda internet paketi kazanacaksınız. Ayrıca Morhipo'dan 20TL'lik hediye çeki, Yemeksepeti sitesinde 15TL'lik indirim kuponu, sinema bileti, kahve, hamburger menü gibi yüzlerce hediyeden birini kazanabilirsiniz.

Bu hediyeler beni kesmedi indirim de isterim dersen Mudo'da %20 indirim, yemeksepetinde %50'ye varan indirim, Kahve Dünyası'nda 2 top dondurma, Burger King'den Whooper Jr. menü gibi onlarca fırsat da sizleri bekliyor.

Vodafone abonesi değilseniz, hattınızı Vodafone'a taşıyıp, esnek tarifelerden birini seçerek kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Merak edenler için hemen yanıtlayalım; YOKARTIK yazarak 4455'e SMS atmak ücretsiz.

http://www.vodafonefreezone.com/YokArtikDersin

Vodafone Freezone Yok Artık Dedirtiyor! Vodafone Freezone Yok Artık Dedirtiyor! Reviewed by admin on Ekim 15, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.