Penguen Gıda Ödüllü Yarışma

Penguen Gıda Ödüllü Yarışma
Sofralarımızı şenlendiren Penguen Gıda yılbaşına özel “Yeni Yıl Hediyem Penguen’den” kampanyası ile hediyeler dağıtıyor. Hem de bu kampanyada kaç kişiye hediye dağıtılacağına siz karar vereceksiniz.
Yarışma gönderisini beğendikten sonra her satıra bir kelime gelecek şekilde 4 ayrı mesaj paylaşarak (yukarıdaki resimde örneğini görebilirsiniz) “Yeni Yıl Hediyem Penguen’den” yazın, en çok paylaşım ve yorum alan mesajlardan biri sizinki olsun, Penguen lezzet paketi kazanma şansı yakalayın.

Kampanya görselini 25.000 kişinin paylaşması halinde 25 kişi, 50.000 kişinin paylaşması halinde 50 kişi ... 15.000 kişinin paylaşması halinde ise tam 150 kişiye hediye paketi armağan edilecektir. Bu nedenle kampanyayı arkadaşlarınıza da duyurarak hem kendinizin hediye kazanma şansını arttırabilir hem de daha çok kişinin hediye kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya 31 Aralık'a kadar katılabilirsiniz. Kampanya sonuçları 8 Ocak tarihinde Penguen Gıda Facebook sayfasında ve tabi ki Hergunkampanya Forum'da paylaşılacaktır.
http://on.fb.me/1NSyfQk
Penguen Gıda Ödüllü Yarışma Penguen Gıda Ödüllü Yarışma Reviewed by admin on Aralık 29, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.