Defacto Sevgililer Günü Kampanyaları

Sevgililer günü için firmalar genellikle internet üzerinden kampanyalarını yayınlıyor. Defacto ise bu duruma farklı bir bakış açısı getirmiş ve hem internet üzerinden katılabileceğiniz güzel bir kampanya hazırlamış, hem de sevgililer gününe özel mağazalarında çeşitli etkinlikler düzenlemiş.

Facebook hesabınız ile giriş yapabileceğiniz testi hem sizin hem de sevgilinizin / eşinizin doldurması gerekiyor. Doldurduğunuz mükemmel uyum testi jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve 1 çifte 2 adet iPhone 6 Cep Telefonu(16GB) , 3 çifte romantik yemek, 5 çifte Mutfak Sanatları Akademisi’nde bir günlük workshop deneyimi, 10 çifte 6 ay geçerli 100 TL değerinde DeFacto Hediye Çeki verilecektir.

http://mukemmeluyum.defacto.com.tr/

Ayrıca bugün Defacto'nun İstanbul Cevahir, İstanbul Maltepepark,İstanbul Forum, Mall Of İstanbul, İzmir Optimum ve İzmir Mavibahçe AVM mağazalarından 75TL ve üzeri alışveriş yapanlar mağaza içerisinde bulunan Aşktölyelerde moda danışmanlarının da desteğiyle aşkınıza özel kişiselleştirilmiş hediyeler tasarlayabilirsiniz.

"Şimdi kim gidecek mağazaya, siparişimi internetten veririm evime kadar gelir" diye düşünüyorsanız sizi şöyle alalım;
http://www.defacto.com.tr/

Defacto Sevgililer Günü Kampanyaları Defacto Sevgililer Günü Kampanyaları Reviewed by admin on Şubat 14, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.