2 Kişiye iPhone 25 Kişiye Kulaklık Hediye

2 Kişiye iPhone 25 Kişiye Kulaklık Hediye
Ürün inceleme siteleri içerisinde farklı üslubu ile bir anda dikkat çeken ve şöhreti yakalayan Webtekno sitesi şimdi iPhone 6S incelemesini hediyeler eşliğinde yapıyor. Dünyanın önde gelen uçuş arama sitesi Skyscanner ile ortaklaşa düzenlenen kampanya sonunda 2 kişiye iPhone 6S, 25 kişiye de Xiaomi kulaklık hediye edilecek.
Kampanyaya katılmak biraz zahmetli gibi görünüyor ama iPhone 6S kazanacağınızı düşünürseniz motivasyonunuzun artacağı kanaatindeyiz. Kampanyaya katılmak için öncelikli olarak Android ya da IOS işletim sistemli cep telefonunuza Skyscanner uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Sonrasında Türkiye'den vize istemeyen ülkeler listesinden bir tanesine ait uçuş araması yapmanız gerekiyor. Yaptığınız aramanın ekran görüntüsünü Skyscanner Twitter sayfasında #MobilHayat etiketi ile paylaştıktan sonr aşağıdaki linkte bulunan formdaki soruya da güzel bir cevap vermeniz gerekiyor.

Kampanyaya katılmak biraz meşakkatli olmuş farkındayız, ama bir de şöyle düşünün. Bir çok kişi kampanyaya katılmaya üşenecek, bu sayede kazanma şansınız daha yüksek olacak ;)
http://www.webtekno.com/mobil/webtekno-skyscanner-isbirligi-ile-2-adet-iphone-6s-kazanma-sansi-h14865.html
2 Kişiye iPhone 25 Kişiye Kulaklık Hediye 2 Kişiye iPhone 25 Kişiye Kulaklık Hediye Reviewed by admin on Mart 10, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.