Kenton Hediye Paketi Kazan

Kenton Hediye Paketi Kazan

Yemek tariflerinin paylaşıldığı kampanyaları çok seviyoruz. Hem lezzetli tarifler yaygınlaştığı için göbeğimi daha kolay büyütme imkanı buluyoruz hem de hediye kazanıyoruz. "Mutfakta Ona Güvenirim" sitesinde düzenlenen kampanya da bunlardan biri.

Kenton ürünleri kaliteli olmanın yanı sıra fiyatı da diğer bir çok markette markalara göre daha uygun. Böyle olunca insan ister istemez kaliteyi ucuza almak istiyor ve eli Kenton ürünlerine gidiyor. Sonrasında ise gelsin pastalar, börekler...

Kenton ürünlerinden oluşan bir hediye seti kazanmak için yapmanız gereken tek şey tarifinizi evde hazırlayarak bir fotoğrafını çekmeniz. Daha sonrasında ise tarifinizi nasıl hazırladığınızı ve hangi malzemelerin olduğunu yazın, kampanyaya katılın. Gönderilen tariflerin başka hiçbir sitede ya da blogda bulunmaması gerekiyor. Tarifler editörler tarafından kontrol edildikten ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır. Editörler, katılan tarifleri ince bir elemeden sonra yayına alacakları için de gönderdiğiniz tarifin yayınlanması biraz vakit alabilir.

http://www.mutfaktaonaguvenirim.com/tarif-ekle/
Kenton Hediye Paketi Kazan Kenton Hediye Paketi Kazan Reviewed by admin on Mart 08, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.