Plural Gençlik Video Yarışması

Plural Gençlik Video Yarışması

Bu aralar ülkemizdeki ekonomik sartlar ve terör gibi gündemler yüzünden yurt içindeki kampanyalar azalmaya başladı. Biz de 9 yıldır bizden aralıksız kampanya haberi almaya alışmış olan kullanıcılarımızı yüz üstü bırakmamak için yabancı kampanyalara bakmaya başladık.

Dünya çapında düzenlenen Prulal Gençlik Video Yarışması katılımcılarını bekliyor. Yarışma 25 yaş altı tüm katılımcılara açıktır. Yarışmaya katılabilmeniz için beş dakikayı geçmeyecek bir video çekmeniz gerekiyor. Videonun göç ya da çeşitlilik gibi sosyal konulardan birini anlatması gerekiyor. Videonuzu istediğiniz dilde hazırlayabilirsiniz ancak eğer İngilizce dışında bir dilde hazırlayacaksanız videonuza İngilizce altyazı eklemeniz gerekiyor.

Jüri değerlendirmesi sonucunda 3 ana yaş grubu belirlenecek ve her grubun birincisine 1000$ nakit para ödülü verilecektir. Yaş grupları 12 yaş altı, 13-17 yaş arası ve 17-25 yaş arası olarak belirlenmiştir. Katılımcılar ayrıca New York'ta düzenlenecek olan ödül törenine davet edilecek, ulaşım ve konaklama giderleri de sponsorlar tarafından karşılanacaktır. Ödül töreninde sponsorların da sürpriz hediyeleri olacak.

Önceki senelerin kazanan videolarını incelemek ve başvuru yapmak için tıklayın;
http://pluralplus.unaoc.org/
Plural Gençlik Video Yarışması Plural Gençlik Video Yarışması Reviewed by admin on Mart 27, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.