Cafe Crown Kimlik Fotoğrafı Kampanyası

Cafe Crown Kimlik Fotoğrafı Kampanyası
Bugün belki de şimdiye kadar sizlere duyurduğumuz kampanyalar arasından en sıra dışı olanını duyuracağız. Öyle bir kampanya ki biz de başta ne olduğunu anlamadık. Sonrasında sitedeki reklam videosunu izleyince yüzümüzde bir gülümseme belirdi. Çünkü biz de aynı durumdaydık.

İett, üniversite, işyeri, nüfus müdürlüğü gibi bir çok kurum kimlik çıkarabilmek için bizden 4 adet fotoğraf ister. Biz de "aman canım ne yapacaklar ki zaten" diye düşünerek en kötü çıktığımız vesikalık fotoğrafı kuruma verir ve o fotoğraflardan kurtulduğumuz için seviniriz. Hatta fotoğraftan kurtulurken aynı zamanda fotoğrafın işe yaramış olduğunu da düşünerek kendimizle gurur bile duyarız. Ancak hesaba katmadığımız bir şey vardır. O da verdiğimiz fotoğrafın bir kimlik eşliğinde bize geri döneceğidir. Her ne kadar daha sonra "ay siz fotoğrafı kimlik için mi istemiştiniz, bilsem farklı bir fotoğraf verirdim" deseniz de iş işten geçmiştir artık. Yeni kimliğimiz ile yaşamayı öğrenmemiz gerekecek.

Cafe Crown düzenlediği kampanya ile bizleri üzen kimlik fotoğraflarımızı kıymete bindirdi. Kimlik fotoğrafımızda en kötü çıktığımız halimizin fotoğrafını çekerek #kimliktekivesikalık etiketi ile Instagram veya Twitter üzerinden paylaştığımızda kampanyaya katılma hakkı kazanıyoruz. Kampanya boyunca her hafta seçilecek fotoğraflar arasından en talihsiz fotoğraf bizimki olursa ünlülerin fotoğrafçısı PPR İstanbul bizim havalı bir fotoğrafımızı ücretsiz çekecek.


http://www.kimliktekivesikalik.com/
Cafe Crown Kimlik Fotoğrafı Kampanyası Cafe Crown Kimlik Fotoğrafı Kampanyası Reviewed by admin on Mayıs 01, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.